Judith de Haan

HEILOO, Nederland, Netherlands

Contact Me

About Judith

Vanaf 2009 ben ik Davis Counselor en sinds 2018 ook Davis Autisme Counselor. Wat een negatieve impact kan een andere manier van denken en leren op je leven hebben als je dyslexie, dyscalculie, ADHD of ASS hebt. Zo mooi om te zien dat je met eenvoudige technieken en inzichten zelf voor verandering kunt zorgen, ervoor kunt zorgen dat dingen jou wel lukken! Je kunt leren wat jij wilt leren in plaats van dat anderen dat voor jou bepalen en zorgen dat situaties je niet steeds overkomen, maar dat je er zelf grip op hebt.

Op een andere manier lezen en leren waarbij rekening wordt gehouden met beelddenkers (visuele leerstijl). De Davismethode kan zo’n groot verschil maken voor iemand die worstelt met dyslexie, dyscalculie, ADHD of ASS en kan voorkomen dat je het ervaart als een handicap voor de rest van je hele leven. Je leert wat je nodig hebt om te leren en op een voor jou prettige manier deel te nemen aan deze maatschappij. Je krijgt daarmee (weer) zelf de regie.

Licensed to provide:

Licensed since: May 27, 2010

Certifications:

  • Davis Counselor
  • Davis Autisme Facilitator

Travel: I am willing to travel to clients

Online services: I only coach in person

Delivery Languages: DutchDutch (Nederlands) EnglishEnglish

Explore options

A program to suit your needs

Discover a program tailored to your unique needs. Whether you're seeking support in learning, development, or personal growth, we're here to guide you toward lasting solutions.

Explore Davis solutions

Get help

Would you like similar results?

Ready for a breakthrough? Let's work together to make your goals a reality with a supportive and tailored approach just for you.

Contact me now

Judith's Location

Contact me

    Who are you inquiring for?

    Help for *

    How can I help? *

    Would you like to subscribe to receive promotional material and information?