Kirsten Theeuwen

Eibergen, Nederland, Netherlands

Contact Me

About Kirsten

Mijn naam is Kirsten Theeuwen, ik woon in Eibergen. Ik ben getrouwd en moeder van 2 dochters, en oma. Vanaf 1986 werk ik in het basisonderwijs en ben daarnaast Daviscounselor.

De ziens- en werkwijze van de Davis® Methode is een welkom in mijn leven.

Ik ben blij dat ik een duidelijk beeld heb, van de oorzaken en de problemen waar zoveel kinderen, tieners en volwassenen dagelijks mee worstelen.

Als counselor begeleid ik mensen met plezier, zie ze graag opbloeien voor mijn ogen en hun leren en leven in eigen hand terugnemen.

Licensed to provide:

Licensed since: August 14, 2011

Certifications:

  • Daviscounselor

Travel: I only work at my own premises

Online services: I only coach in person

Delivery Languages: DutchDutch (Nederlands) EnglishEnglish

Davis

Kirsten's Success Stories

Toen onze dochter achter bleef bij het lezen en van de stress regelmatig in haar broek plaste, zijn we op zoek gegaan naar een methode die haar bij het leesproces kon ondersteunen. Na het lezen van het boek De gave van Dyslexie van Ron Davis gingen we vol goede moed en een flinke dosis reserve op zoek naar een Davis-counselor. Zo kwamen bij Kirsten van Goedgesien. Kirsten is een hele lieve, fijne en rustige vrouw die onze dochter heel erg goed geholpen heeft. Na een paar sessies was de vooruitgang al zichtbaar! Buiten dat de sessies met Kirsten hele goede, meetbare leesresultaten hebben opgeleverd, vond onze dochter het ook heel erg leuk om naar Kirsten toe te gaan. Bovendien heeft ze geen natte broeken meer en zit ze nu lekker in haar vel. Wij zijn Kirsten heel erg dankbaar voor wat ze voor ons en onze dochter betekent heeft.

Bedankt Kirsten dat ik bij jou op mijn punt heb mogen zijn.Ik vind het leuk dat ik met jou heb mogen werken.Na alles wat ik heb geleerd zal ik het nog vaak gebruiken en hoop dat mijn cijfers daar ook naar zullen zijn. Ik vind het leuk dat ik mijn beelden en woorden heb kunnen uitkleien en dat ik daar niet meer op hoef te triggeren. Fijn dat ik mijn doelen voor de toekomst ongeveer op papier heb staan, jammer dat ik eerst nog de middelbare school door moet, maar dit zal mij daarbij erg helpen, bedankt voor alle lessen. Bedankt!

Ik vond Kirsten een fijne hulp-mevrouw. Ze legde alles goed en rustig aan mij uit. Ik heb veel aan deze handige methode, en kan dat o.a. merken aan mijn betere cijfers voor spelling en dictee op school. Bij alle twee maak ik nu minder fouten. Ook het kleien bij deze nieuwe methode vond ik erg grappig. Ook heeft Kirsten een hele leuke en speelse hond. Ik heb veel gespeeld met hun hond!

Explore options

A program to suit your needs

Discover a program tailored to your unique needs. Whether you're seeking support in learning, development, or personal growth, we're here to guide you toward lasting solutions.

Explore Davis solutions

Get help

Would you like similar results?

Ready for a breakthrough? Let's work together to make your goals a reality with a supportive and tailored approach just for you.

Contact me now

Kirsten's Location

Contact me

    Who are you inquiring for?

    Help for *

    How can I help? *

    Would you like to subscribe to receive promotional material and information?