Hanneke Post

Wageningen, Gelderland, Netherlands

Contact Me

About Hanneke

Na afronding van de opleiding ergotherapie heb ik de eerste 20 jaar gewerkt in diverse instellingen . In 2000 is er een ommekeer in mijn carrière geweest en ben ik een eigen praktijk begonnen, Praktijk De Den.

Door mijn eigen kinderen op het pad van beelddenken/dyslexie gekomen en bij ’toeval’ de Davis®counseling ontdekt. In 2001 gecertificeerd als Davis® counselor en sindsdien heb ik met veel plezier gewerkt met de gereedschappen die Ron Davis heeft ontwikkeld. De oriëntatie, de energiemeter en ontspanning vormen een stevige basis om tot leren te komen. Daarnaast geven de levenslessen / concepten mooie / bruikbare inzichten.

Als ergotherapeut / Davis® counselor heb ik mij verder verdiept en ben de relatie van beelddenken en leren op allerlei manieren gaan ontdekken o.a. door maken van mindmaps en leer strategieën. Vervolgens kwamen daar de prikkelverwerking (Sensorische Informatieverwerking), het schrijven en de fijne motoriekontwikkeling ook nog bij.

Licensed to provide:

Licensed since: July 1, 2002

Certifications:

  • Ergotherapeut
  • SI therapeut

Travel: I only work at my own premises

Online services: I only coach in person

Delivery Languages: DutchDutch (Nederlands)

Explore options

A program to suit your needs

Discover a program tailored to your unique needs. Whether you're seeking support in learning, development, or personal growth, we're here to guide you toward lasting solutions.

Explore Davis solutions

Get help

Would you like similar results?

Ready for a breakthrough? Let's work together to make your goals a reality with a supportive and tailored approach just for you.

Contact me now

Hanneke's Location

Contact me

    Who are you inquiring for?

    Help for *

    How can I help? *

    Would you like to subscribe to receive promotional material and information?